17 χρόνια έχει να κερδίσει η Λέστερ στο Stamford Bridge

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Απόλλων από τα 10 συνολικά ματς που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα, τα 8 έληξαν under. Τα δυο που έληξαν over ήταν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στα 5 τελευταία ματς που έδωσε, πέτυχε 2 μόλις γκολ και δέχθηκε 3. Ο συνολικός συντελεστής τερμάτων στα 10 συνολικά εντός-εκτός είναι 9 υπέρ και 8 κατά.

Η Δόξα στα δικά της 9 εντός-εκτός έχει 7 under. Στα ίδια 9 έχει δεχθεί 4 μόλις γκολ και πέτυχε 11. Στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, πέτυχε 2 μόνο γκολ. Πρόταση: under  2,50 γκολ

 

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η Μπράγκα από τα 17 συνολικά εντός-εκτός για το πρωτάθλημα απέτυχε να σκοράρει μόνο στα 3 από αυτά. Στα τελευταία 6 έχει πετύχει 15 γκολ.

Η Μπενφίκα από την πλευρά της από τα 17 ματς πρωταθλήματος απέτυχε να σκοράρει μόνο στο ντέρμπι με την Πόρτο. Στα ίδια 17 πέτυχε συνολικά 40 γκολ. Πρόταση: να σκοράρουν και οι δύο ομάδες  (G/G)

 

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Οι δυο τελευταίες πρωταθλήτριες της Premier League αναμετρώνται στο Stamford Bridge για την 23η αγωνιστική. Από 7 σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται η Τσέλσι η οποία στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με ρεκόρ φέτος 8-1-2.

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Λέστερ μέσα στην Τσέλσι ήταν το 2000 και έκτοτε μετράει 6 ήττες σε 7 επισκέψεις.

Θεωρώ ότι η Τσέλσι εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση των “αλεπούδων”, που έχουν να κερδίσουν στο Stamford Bridge εδώ και 17 χρόνια.

Μια ακόμη αρκετά καλή επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε απόδοση 2,20 είναι η Τσέλσι να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που αν συμβεί θα είναι για τρίτη φορά στα 4 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λέστερ. Πρόταση: 1 & Να κερδίσει η Τσέλσι χωρίς να δεχτεί γκολ