6 στα 6 over για την Φορτούνα

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ-ΈΜΜΕΝ

Η Φορτούνα έχει 18 over σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος, με συνολικό συντελεστή τερμάτων 53 υπέρ και 26 κατά. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έβαλε 18 γκολ και όλα έληξαν over. Η ήττα της την τελευταία αγωνιστική από την Ντόντρεχτ, διέκοψε σερί 7 συνεχόμενων νικών.

Η Έμμεν στα δικά της 21 ματς πρωταθλήματος έχει συντελεστή τερμάτων 32 υπέρ και 26 κατά. Έχει 5 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία πέτυχε 9 γκολ. Πρόταση: over  2,5 γκολ

 

ΝΑΪΜΕΝΓΚΕΝ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Η Ναϊμένγκεν δεν σκόραρε μόνο στα 2 από τα 21 συνολικά ματς πρωταθλήματος. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έβαλε 21 γκολ. Στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της είχαμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Η Ντεν Μπός κατάφερε να σκοράρει και αυτή στα 19 από τα 21 δικά της ματς πρωταθλήματος. Η φόρμα της στα τελευταία ματς είναι απογοητευτική καθώς σε 6 παιχνίδια έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ωστόσο στα 5 από αυτά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (Γκολ – Γκολ)

 

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Νταφέρμλιν σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει συντελεστή τερμάτων 37 υπέρ και 24 κατά, ενώ στα τελευταία 5 εντός έδρας έχει βάλει 8 γκολ και δέχτηκε επίσης 8.

Η Σέντ Μίρεν σε 22 συνολικά ματς πρωταθλήματος απέτυχε να σκοράρει μόνο στα 3 από αυτά και ο συνολικός συντελεστής τερμάτων της είναι 41 υπέρ και 23 κατά. Σκοράρισε και στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στα οποία σημείωσε συνολικά 11 γκολ. Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (Γκολ – Γκολ)