Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές για τα βραβεία της iGB Affiliates για το 2017

Η iGB Affiliates, μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά του igaming και των affiliates, ανακοίνωσε τη λίστα συμμετοχών για τα βραβεία iGB Affiliates 2017.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του London Affiliate Conference (LAC), θα δοθούν βραβεία σε 25 διαφορετικές κατηγορίες σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Αθλητικού στοιχήματος, του Καζίνο, του Πόκερ και του Μπίγκο. Μεταξύ των κατηγοριών που θα βραβευθούν θα είναι η “Καλύτερη Ιστοσελίδα”, το “Καλύτερο πρόγραμμα συνεργασίας” και πολλές ακόμη κατηγορίες.

Ένας μεγάλος αριθμός Affiliates εταιρειών αλλά και διαφόρων φορέων του κλάδου, είναι υποψήφιοι για τα βραβεία, με τους κριτές να προσανατολίζονται να βραβεύσουν εταιρείες που για διάφορους λόγους ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Η ομάδα των κριτών που θα δώσουν τα βραβεία, θα αποτελείται από ένα εκτεταμένο σύνολο ανθρώπων που θεωρούνται οι κορυφαίοι και πιο έμπειροι του χώρου και την εκδήλωση θα μπορεί να την παρακολουθήσει δωρεάν οποιοσδήποτε επισκεφθεί το London Affiliate Conference.

Ο Alex Pratt, Διευθύνων Σύμβουλος της iGaming, δήλωσε για την εκδήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τα iGB Affiliate βραβεία. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής μας θα έχουν πολύ δύσκολο έργο να επιλέξουν νικητές μέσα από έναν μακρύ κατάλογο εξαιρετικών συμμετοχών. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το σύνολο του κλάδου στο Λονδίνο τον ερχόμενο Φεβρουάριο, σε μια συγκέντρωση που υπόσχεται να αποτελέσει ένα πραγματικά αξιοσημείωτο γεγονός.»