Ανώτερη η Ισπανία

Μουντιάλ 2018

Ουσιαστικά σήμερα Παρασκευή θα καταλάβουμε για πρώτη ημέρα Μουντιάλ, καθώς έχουμε στην διάθεση μας τρεις επιλογές. Στοιχηματικά θα πάμε τέλος και στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, ώστε να κλείσει η τετράδα μας.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
Η παρέα του Σαλάχ, του Ουάρντα και δεν συμαζεύεται μπαίνει στο κόλπο απέναντι στον Καβάνι και τον Σουάρες, με την Ουρουγουάη να είναι σαφώς το φαβορί για την επικράτηση. Σαφώς και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και περιμένουμε την «σελέστε» να φτάσει εύκολα η δύσκολα στη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό.

ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ
Πολύ πιο ισορροπημένο το ζευγάρι αυτό, καθώς οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ σε δυναμικότητα. Λίγη παραπάνω ποιότητα για το Μαρόκο, που έχει ποδοσφαιριστές με καλή εμπειρία από υψηλές παραστάσεις. Το Ιράν θα το παλέψει, αλλά στο τέλος ενδέχεται να λυγίσει. Οριακά πηγαίνουμε προς τον άσο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Το ντέρμπι της βραδιάς και το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Αξιοπρόσεκτη η Πορτογαλία, αφού μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έχει την πληρώτητα των Ισπανούν, που διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας φήμης σε όλες τις γραμμές. Σαφώς και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα στο ζευγάρι, όμως το προβάδισμα πάει στο διπλό.

ΝΤΕΡΙ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Εδώ αλλάζουμε εντελώς στυλ και πάμε στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, που έχει συνεχής ροή εδώ και καιρό. Η Ντάνταλκ σαφώς είναι το φαβορί για τη νίκη εδώ, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, οπότε περιμένουμε μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό και γιατό όχι αρκετά τέρματα. Επιλογή μας το Over 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
15/6/18 ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
2
2
3,12
stoiximan
15/6/18 ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ
ΝΤΕΡΙ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ
1
Over 2,5
3,79
Tipbet