Από τα 20 ματς πρωταθλήματος απέτυχε να σκοράρει μόνο στο ένα από αυτά

Με δυο παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας θα ασχοληθούμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα με το γκολ-γκολ. Πρόκειται για ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο κάτι που φανερώνουν και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά τους, καθώς έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα.

ΈΪΡ – ΆΜΠΡΟΟΥΘ

Η Έϊρ από τα 20 συνολικά ματς που έδωσε για τη League One της Σκωτίας απέτυχε να σκοράρει μόνο στο 1 από αυτά. Στα ίδια 20 έχει συντελεστή τερμάτων 57 υπέρ και 26 κατά. Στα 6 πιο πρόσφατα έβαλε 17 γκολ και δέχτηκε 10.

Η Άρμπρόουθ στα δικά της 18 εντός-εκτός βρήκε δίχτυα στα 17 από αυτά. Το τελευταίο ματς που απέτυχε να σκοράρει ήταν πριν από 3 περίπου μήνες στις 14 Οκτωβρίου και έκτοτε στα 10 ματς που ακολούθησαν, 9 πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου, πέτυχε γκολ σε όλα.  Πρόταση: να σκοράρουν και οι δύο ομάδες  (G/G)

ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Η Στενχάουσμιουρ απέτυχε να σκοράρει σε δύο μόνο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Τα 9 τελευταία εντός-εκτός παιχνίδια της έληξαν με γκολ-γκολ.

Η Πίτερχεντ κατάφερε να σκοράρει στα 16 από τα 17 συνολικά ματς που έδωσε για τη League Two της Σκωτίας. Το μοναδικό ματς που δεν σκόραρε ήταν η εντός  έδρας ήττα από την Μπέργουικ με 0-2 στις 30 Σεπτεμβρίου. Από τότε έδωσε άλλα 9 ματς στα οποία σκόραρε σε όλα. Πρόταση: να σκοράρουν και οι δύο ομάδες  (G/G)