Αποδόσεις που αξίζουν την Δευτέρα

Μουντιάλ 2018

Αρκετά ελκυστικό πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα και πάμε ταμείο με τους αγώνες του Μουντιάλ, αλλά και την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Όπως περιμέναμε οι δύο ομάδες δεν θα καταφέρουν κάτι καλό στον όμιλο τους, αφού πήραν την πρόκριση τόσο η Ουρουγουάη, όσο και η Ρωσία. Ωστόσο θα ήθελαν να αποχαιρετήσουν αυτήν την μεγάλη διοργάνωση με μια νίκη και ως προς αυτήν πιο κοντά είναι η Αίγυπτος, που έχει καλύτερο ρόστερ και μοιάζει ομάδα. Πάμε με το διπλό.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΡΩΣΙΑ
Ντέρμπι κορυφής στον πρώτο όμιλο, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση. Σαφώς και η Ουρουγουάη δεν έχει πείσει ακόμη με τις εμφανίσεις της, όμως το γεγονός ότι σήμερα έχει μια δυναντή αντίπαλο να αντιμετωπίσει την κάνει πιο συγκεντρωμένη στην αναμέτρηση. Με μπόλικο ρίσκο στον άσο.

ΜΠΡΑΓΚΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ
Μια μικρή παρένθεση με την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, όπου προκύπτει επιλογή με τα γκολ. Συγκεκριμένα αναμένεται μια ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά στην αναμέτρηση. Επιλογή αποτελεί το Goal/Goal.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ
Επανερχόμαστε στο Μουντιάλ, όπου εδώ η Ισπανία είναι που ενδιαφέρεται, ενώ το Μαρόκο έχει αποκλειστεί. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να δούμε καλό ποδόσφαιρο και οι «φούριας ρόχας» θα βρουν αρκετούς χώρους για να κάνουν την ζημιά. Ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει περισσότερο τον ρυθμό, ώστε στο τέλος να έχει περάσει το Over 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
25/6/18 ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ
2
Over 2,5
3,56
stoiximan
25/6/18 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΡΩΣΙΑ
ΜΠΡΑΓΚΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ
1
Γκολ/Γκολ
4,29
winmasters