Αρκετά σημεία την Τρίτη

Συνέχεια με τις εθνικές ομάδες και σήμερα Τρίτη, καθώς θα μας απασχολήσουν τρία παιχνίδια από εκεί, ενώ στις επιλογές μας μπαίνει και η δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

ΡΩΣΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ
Δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα τελευταία η Ρωσία στα φιλικά της παιχνίδια και σήμερα δίνει το τελευταίο απέναντι στην Τουρκία λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Όχι ότι και η Τουρκία είναι αμελητέα ποσότητα, όμως με τις αλλαγές που πραγματοποιεί, οι Ρώσοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Προβάδισμα στον άσο.

ΓΚΕΦΛΕ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Παρένθεση με την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, όπου προκύπτει φαβορί. Η φετινή Χέλσινγκμποργκ έχει αυτοσκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της χώρας και ως προς αυτό τα πηγαίνει όπως θα έπρεπε. Με την Γκέφλε υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και περιμένουμε το διπλό να επιβεβαιωθεί.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Επανερχόμαστε στις εθνικές ομάδες, καθώς υπάρχει σημείο στην αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Φινλανδία. Όχι ότι οι Ρουμάνοι είναι υπόδειγμα σταθερότητας, όμως έχουν μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την Φινλανδία και μπορούν να φτάσουν στην επικράτηση. Με λίγη τύχη ο άσος θα περάσει.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΕΩΡΓΙΑ
Ένα φιλικό παιχνίδι που λίγοι θα ήθελαν βέβαια να παρακολουθήσουν. Δεν πρόκειται για εμπορικές ομάδες, αλλά προκύπτει επιλογή. Για την ακρίβεια δεν περιμένουμε πολλά τέρματα στην αναμέτρηση, αφού αμφότερες δεν έχουν την καλύτερη σχέση με το σκοράρισμα. Στοιχηματικά θα πάμε με το Under 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
5/6/18 ΡΩΣΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
1
1
3,34
stoiximan
5/6/18 ΓΚΕΦΛΕ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΕΩΡΓΙΑ
2
Under 2,5
2,68
Betshop