Δύο προτάσεις στο Nations League

Οι εθνικές ομάδες επιστρέφουν, με το Nations League να μας δίνει τρεις επιλογές και μια φιλική αναμέτρηση να ανοίγει το πρόγραμμα, συνθέτοντας μια καλή τετράδα σημείων. Πάμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ
Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από μια φιλική αναμέτρηση, που είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα. Δύο ποιοτικές ομάδες μεσοεπιθετικά και όχι τόσο σταθερές αμυντικά, ειδικά η Τουρκία. Οι προπονητές λογικά εδώ θα δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων παιχνιδιών και με λίγη τύχη θα περάσει το goal/goal.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Το πιο εμπορικό ζευγάρι της βραδιάς στο Nations League και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντα ανταγωνιστική η Πολωνία, όμως και η ομάδα της Πορτογαλίας τα καταφέρνει μια χαρά και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αμφίρροπη αναμέτρηση και δεν αποκλείεται στο τέλος να μείνει κάπου στην μέση. Ρίσκο λοιπόν στην ισοπαλία.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΣΕΡΒΙΑ
Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι όπως καταλαβαίνετε, αφού οι δύο χώρες ήταν ένα κράτος πριν από μερικά χρόνια. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, όπου θα κριθεί στην δύναμη και στις μονομαχίες. Έκπληξη θα αποτελέσει αν το σκορ ξεφύγει σε αυτή την αναμέτρηση και αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το under 2,5.

ΚΟΣΟΒΟ – ΜΑΛΤΑ
Όχι και τόσο εμπορικό παιχνίδι σήμερα το βράδυ, αλλά μας δίνει μια καλή επιλογή. Συγκεκριμένα έχουμε το Κόσοβο, που παλεύει όλες τις αναμετρήσεις και σαφώς έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Μάλτα. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέχει με τίποτα πίσω και ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει τον ρυθμό. Το over 2,5 πληρώνει σχετικά καλά και θα το κρατήσουμε.

Tipbet.gr: Παίξε Στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
11/10/18 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ
ΚΟΣΟΒΟ – ΜΑΛΤΑ
Γκολ/Γκολ
Over 2,5
3,24
stoiximan
11/10/18 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΣΕΡΒΙΑ
X
Under 2,5
5,02
Mybet