Επιλογές για όλα τα γούστα

Γι’ ακόμη μία φορά θα το πάμε με Μουντιάλ και Σκανδιναβία στοιχηματικά, αφού θα μοιράσουμε τις επιλογές μας και θα δημιουργήσουμε δύο ωραιότατες προτάσεις.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ
Με έναν βαθμό η Αυστραλία έχει ακόμη ενδιαφέρον βαθμολογικό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Περού θα κάτσει να χάσει. Ίσα ίσα θέλει πολύ να αποχαιρετίσει την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και απέδειξε ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι του λείπει η τύχη. Κρατάμε το Goal/Goal και ας γίνει ότι θέλει.

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΙΛΒ
Δεν σταματούν ποτέ οι Φινλανδοί και παίζουν μπάλα ακόμη και σε περίοδο Μουντιάλ. Η ομάδα που θα στηρίξουμε σε αυτό το ζευγάρι είναι η Σεϊναγιόεν, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά από μια μέτρια πορεία και η Ιλβ δεν αποτελεί αξεπέραστος αντίπαλος. Ο άσος πληρώνει καλά και θα τον κρατήσουμε.

ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, με τις δύο ομάδες να έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα και ας μην είναι βαθμολογικά εκεί που θα ήθελαν. Αμφότερες έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και μπορούν να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal.

ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Επανερχόμαστε στο Μουντιάλ για να ασχοληθούμε με το φαβορί της Αργεντινής. Ώρα είναι να πετύχει την πρώτη της νίκη στο θεσμό και στο τέλος να δει αν έχει πάρει την πρόκριση. Παρά την κακή της εικόνα στα δύο πρώτα παιχνίδια είναι σε θέση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νιγηρίας και να μας δώσει το διπλό.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
26/6/18 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ
ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Γκολ/Γκολ
2
2,90
Betshop
26/6/18 ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΙΛΒ
ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓ
1
Γκολ/Γκολ
4,50
Tipbet