Επιλογές και την Τρίτη

Μικρό το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τρίτης, όμως δεν λείπουμε ποτέ. Επιλογές υπάρχουν από το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, αλλά και στις δεύτερες κατηγορίες σε Σουηδία και Βραζιλία.

ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Ξεκίνημα με την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, καθώς προκύπτει επιλογή. Οι δύο ομάδες θα ήθελαν να βρεθούν ψηλότερα στην βαθμολογία, αλλά η πρώτη τριάδα έχει ήδη ξεφύγει. Ωστόσο έχουν δυνατότητες μεσοεπιθετικά για να κάνουν σήμερα ένα καλό παιχνίδι και με λίγη τύχη θα έχουμε αρκετά τέρματα στην αναμέτρηση και την εμφάνιση του Over 2,5.

ΛΟΥΤΟΝ – Μ.Κ ΝΤΟΝΣ
Στο Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας υπάρχουν κάποια φαβορί και ένα από αυτά είναι η Λούτον. Μια από τις καλύτερες ομάδες της League One, που σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Με όποια σύνθεση και να κατέβουν οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για την επικράτηση και ο άσος λογικά έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Δεύτερη επιλογή από το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, μόνο που εδώ θα ασχοληθούμε με τα γκολ. Συγκεκριμένα έχουμε την Σάντερλαντ, η οποία παραμένει πάντα ένα μεγάλο όνομα και απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας σαφώς και κρίνεται στις διαθέσεις της το πως θα πάει το παιχνίδι. Γιατί όχι να μην έχουμε τέρματα εκατέρωθεν, ώστε να βγει στο τέλος το Over 2,5.

ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ
Σημαντικό ματς στα πλαίσια της αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και η ηττημένη στην συνέχεια θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Πιο έμπειρη η Παϊσαντού και λόγω έδρας έχει μάλλον το προβάδισμα στα προγνωστικά για να πάρει τη νίκη. Γιατί όχι στην επιλογή του άσου, ελπίζοντας να μας δικαιώσει.

Tipbet.gr: Παίξε Στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
9/10/18 ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
ΛΟΥΤΟΝ – Μ.Κ ΝΤΟΝΣ
Over 2,5
1
2,94
Betshop
9/10/18 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΑΡΛΑΪΛ
ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ
Over 2,5
1
3,51
winmasters