Η Intralot έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας το ΚΕΘΕΑ

Η Intralot έδειξε για μια ακόμη φορά την αδιάλειπτη υποστήριξή της στο «ΚΕΘΕΑ», συμμετέχοντας στον 34ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το «ΚΕΘΕΑ» Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο αποκατάστασης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα, το οποίο βοηθάει άτομα που αντιμετωπίζουν κάθε μορφή εξάρτησης σε θέματα όπως τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και ο τζόγος.

Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην οποία οι άνθρωποι της Intralot που συμμετείχαν στο μαραθώνιο ολοκλήρωσαν τις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων, φορώντας τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φανέλα της Intralot.

H κ. Αλίνα Παπαγεωργίου, Group HR Director της Intralot, δήλωσε: «Ο τερματισμός σ’ έναν Μαραθώνιο προϋποθέτει δύναμη ψυχής. Θα ήθελα να συγχαρώ τους δρομείς της Intralot για την αφοσίωση, την ομαδικότητα, την προσπάθεια, αλλά πάνω απ’ όλα την αλληλεγγύη που επέδειξε συμμετέχοντας σε αυτόν τον αγώνα προς όφελος ενός τόσο καλού σκοπού.

Η Intralot είναι ένας υπεύθυνος εταιρικός πολίτης που εστιάζει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων με ηθικά μέσα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και το περιβάλλον σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα εταιρικής ευθύνης».