Η μέθοδος Martingale στο Στοίχημα

Μέθοδος Martingale στο Στοίχημα

Η στρατηγική στοιχηματισμού που θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο δεν είναι άλλη από τη γνωστή σε όλους μέθοδο Martingale, την οποία εφαρμόζουμε ποντάροντας αποκλειστικά και μόνο στις ισοπαλίες. Η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου συστήματος αμφισβητείται από αρκετούς παίκτες, εξαιτίας κυρίως της μεγάλης μπάνκας που απαιτείται για το ξεκίνημα. Εμείς όμως προσωπικά πιστεύουμε ότι αν εφαρμοστεί με προσοχή και προσήλωση στο στόχο μας, μπορεί να μας αποφέρει ένα σημαντικό ποσό κέρδους.

Το κλειδί για την επιτυχία του συγκεκριμένου συστήματος είναι η μεγάλη ψυχραιμία που πρέπει να έχουμε (μαζί βέβαια και με την απαιτούμενη μπάνκα που πρέπει να διαθέσουμε). Καθώς η ισοπαλία μπορεί να καθυστερήσει αρκετούς αγώνες και δεδομένου ότι κάθε φορά διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας, μπορεί το ποσό να φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα ανάλογα και από το ποσό που θα ξεκινήσουμε.

Με ποιόν τρόπο ποντάρουμε

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της, καθώς το μόνο που κάνουμε είναι να ποντάρουμε στην ισοπαλία σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διπλασιάζοντας κάθε φορά το ποντάρισμά, μας μέχρι να επαληθευτεί το X. Όταν έρθει το πρώτο X, συνεχίζουμε από τον επόμενο αγώνα την ίδια διαδικασία ξεκινώντας με το ίδιο ποσό που ξεκινήσαμε και την πρώτη φορά ή και μεγαλύτερο.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το σύστημα αυτό ενδείκνυται για μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Euro ή το Copa Africa, στις οποίες τα παιχνίδια, τουλάχιστον στην πρώτη φάση, διεξάγονται διαδοχικά σε διαφορετικές ώρες. Δηλαδή τελειώνει ο ένας αγώνας και μετά ξεκινάει ο επόμενος. Αυτό μας βοηθάει στο να ποντάρουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέποντας το αποτέλεσμά του να πράττουμε ανάλογα στο επόμενο.

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητή η διαδικασία ας δούμε ένα παράδειγμα χρησιμοποιώντας τους αγώνες του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράδειγμα:

Ξεκινάμε από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον οποίο ανοίγει η διοργάνωση και στον οποίο η διοργανώτρια Ρωσία υποδέχεται την Σαουδική Αραβία. Ποντάρουμε 10 μονάδες στην ισοπαλία και περιμένουμε να λήξει το παιχνίδι. Αν ο αγώνας δεν λήξει ισόπαλος, τότε ποντάρουμε 20 μονάδες στο αμέσως επόμενο Αίγυπτος – Ουρουγουάη. Αν ούτε σε αυτό προκύψει η ισοπαλία, ποντάρουμε 40 μονάδες στο Μαρόκο – Ιράν. Και συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε κάθε αγώνα διπλασιάζοντας το προηγούμενο ποντάρισμά μας μέχρι να έρθει η πρώτη ισοπαλία. Μόλις έρθει το πρώτο X, ξεκινάμε πάλι να ποντάρουμε από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, είτε με το ίδιο αρχικό ποσό (10 μονάδες) ή αυξάνοντάς το ανάλογα με την κάβα μας και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.

Μέχρι πόσες φορές μπορούμε να διπλασιάσουμε το ποντάρισμα

Θεωρητικά στο σύστημα Martingale υπάρχει ο γενικός κανόνας ότι πρέπει να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας το ανώτερο μέχρι 8 φορές. Αν μέχρι την 8η δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να σταματήσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή με το αρχικό ποσό. Η προσωπική μας εμπειρία μας έχει δείξει ότι σε τέτοιες διοργανώσεις είναι σπάνιο να καθυστερήσει το X τόσο πολύ και όσες φορές έχουμε εφαρμόσει το συγκεκριμένο σύστημα στο παρελθόν, πάντα μετά την ολοκλήρωσή του το κέρδος ήταν εγγυημένο και αρκετά σημαντικό.