Η paysafe περνάει στη νέα εποχή

Πρόκειται για το πλέον αγαπητό μέσο πληρωμής, ειδικά σε ότι αφορά την ελληνική στοιχηματική αγορά. H Paysafe δημιουργεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, για να περάσει στη νέα εποχή, παρέχοντας στους χρήστες απεριόριστες δυνατότητες, χωρίς παράλληλα να αλλάξει την ευκολία και την άνεση των συναλλαγών.

Ο χρήστης μπορεί να βρει τις Paysafe Cards σε χιλιάδες σημεία πώλησης, όπως συνέβαινε ως τώρα, συνεχίζοντας να πραγματοποιεί online πληρωμές, όπως με μετρητά. Μοναδική αλλαγή που έγκειται στην έως τώρα διαδικασία, είναι η δημιουργία του mypaysafecard. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δημιουργήσει, ο χρήστης, το δικό του λογαριασμό στο https://my.paysafecard.com/mypins-psc/login.xhtml. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες των Paysafe Cards, χωρίς να αλλάξει τίποτα απολύτως σε ό,τι είχε συνηθίσει. Οι κωδικοί PIN που αποκτώνται, θα προστίθενται στον προσωπικό λογαριασμό online My paysafecard, αντί για τον εκάστοτε πάροχο, και μέσω αυτού θα διεκπεραιώνονται μελλοντικά οι πληρωμές. Με αυτό τον τρόπο, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γίνονται ακόμα ευκολότερες, με το χρήστη να ελέγχει πλήρως, και χωρίς καμία δέσμευση, το υπόλοιπό του.

Οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας θα συνεχίσουν να δέχονται ως τρόπο κατάθεσης τις Paysafe cards, όχι όμως απευθείας από την πλατφόρμα τους, αλλά μέσα από ένα νέο και εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό πορτοφόλι.