Ξεφεύγει το σκορ στην Βουλγαρία

Τα προκριματικά συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα, με ορισμένους σημαντικούς αγώνες σε πολλούς ομίλους. Πάμε να αναλύσουμε τα ματς και τις επιλογές, που ξεχωρίζουν.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
Αρκετά αλλοπρόσαλλη και σε αυτά τα προκριματικά η Βουλγαρία και μπορεί να την πληρώσει όποια ομάδα την υποτιμήσει. Σοβαρή παρουσιάζεται πάντως η Αγγλία, που σπάνια αφήνει βαθμούς σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει στο ζευγάρι και θα προτιμήσουμε το Over 2,5.

ΚΟΣΣΟΒΟ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Στον πρώτο όμιλο και το συγκεκριμένο ζευγάρι, όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Συγκεκριμένα είναι με το Κόσσοβο, που έχει ελπίδες πρόκρισης, αρκεί να παρουσιαστεί αποτελεσματική στα ματς που απομένουν. Αρχής γενομένης από σήμερα απέναντι στο Μαυροβούνιο, που δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο. Προβάδισμα στον άσο.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ
Τίποτα το ιδιαίτερο και σε αυτά τα προκριματικά η Μολδαβία, αφού ποιοτικά είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Όχι ότι η Αλβανία είναι με την σειρά της πολύ πιο αποτελεσματική, αλλά χρειάζεται μετά από καιρό μια καλή νίκη και μπορεί να την πετύχει εδώ. Πάμε με το διπλό.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Μακράν το πιο εμπορικό ζευγάρι της βραδιάς, καθώς οι δύο ομάδες είναι αξιόλογες και ουσιαστικά παίζουν επίσης για την πρωτιά του ομιλου τους. Για την ώρα η Ουκρανία είναι πρώτη, αλλά η Πορτογαλία, που ακολουθεί έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Με τις μονάδες, που διαθέτουν οι δύο ομάδες μεσοεπιθετικά αρκετά πιθανό φαντάζει το Goal/Goal.

Tipbet.gr: Παίξτε με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
14/10/19 ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
2
Over 2,5
3,04
Betshop
14/10/19 ΚΟΣΣΟΒΟ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
1
Γκολ/Γκολ
3,06
winmasters