Λίγα και καλά τα σημεία της Τετάρτης

Ακόμη πιο περιορισμένο το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τετάρτης, όμως η κατάλληλη μελέτη έγινε για να προκύψουν οι τέσσερις καλύτερες επιλογές. Πάμε να τις δούμε.

ΤΙΟΥΜΕΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ρωσίας και υπάρχει βέβαια φαβορί. Αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει σαφώς το προβάδισμα απέναντι σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Το ματς δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, όμως αν οι φιλοξενούμενοι δείξουν την απαραίτητη προσοχή, τότε θα βγάλουν το καλοπληρωμένο διπλό, γύρω στο 2,10.

ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ
Η τρίτη κατηγορία της Γερμανίας περιλαμβάνει ένα παιχνίδι σήμερα και είναι αρκετά ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς σχετικά, οπότε αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη. Πάντως θέλουν να βρεθούν πιο ψηλά στον πίνακα και θα προσπαθήσουν σήμερα να πάρουν τη νίκη. Από ένα τέρμα το έχουν στο ματς για να περάσει το goal/goal.

ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Μια καλή «προθέρμανση» για το τι θα ακολουθήσει από τις εθνικές ομάδες, το συγκεκριμένο φιλικό ματς ανάμεσα στην Ιταλία και την Ουκρανία. Ανανεωμένες αμφότερες με Μανσίνι και Σεβτσένκο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ παρουσιάζονται πιο ευχάριστες στο μάτς. Με τα όσα έχουμε δει από αυτές τελευταία το goal/goal φαντάζει πιθανό.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Για το τέλος έχουμε και κύπελλο της Βραζιλίας, όπου προκύπτει σημείο. Την φετινή σεζόν υπάρχει διαφορά για τις δύο ομάδες, με την Κρουζέιρο να παρουσιάζεται δυνατή και την Κορίνθιανς πιο κάτω από τα γνωστά της στάνταρ. Η έδρα επίσης μπορεί να κάνει την διαφορά στο ζευγάρι και ο άσος έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά.

Tipbet.gr: Παίξε Στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
10/10/18 ΤΙΟΥΜΕΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ
2
Γκολ/Γκολ
4,20
stoiximan
10/10/18 ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Γκολ/Γκολ
1
2,83
Tipbet