Με ψυχή η Ισλανδία

Μουντιάλ 2018

Μόνο Μουντιάλ έχει ουσιαστικά το πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή, οπότε οι επιλογές μας σε σχέση με τις άλλες φορές θα είναι τρεις και όχι τέσσερις. Πάμε να τις δούμε.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Δεν πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου της η Βραζιλία, όπως περίμεναν όλοι, μένοντας στο 1-1 απέναντι στην Ελβετία. Ευκαιρία σήμερα όμως να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι σε μια Κόστα Ρίκα, που μάλλον δεν έχει το ίδιο σκληροτράχηλο σύνολο όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις. Επιλογή που ξεχωρίζει εδώ το Over 2,5.

ΝΙΓΗΡΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Όσο και να το πάλεψε η Νιγηρία δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι καλό στο ματς με την Κροατία και γνώρισε την ήττα με 2-0. Αρκετά νεανική ομάδα η Αφρικανή και λογικά δε έχει ελπίδες σε έναν όμιλο με Αργεντινή, Κροατία και Ισλανδία. Η τελευταία παίζει με ψυχή και με ώθηση το 1-1 απέναντι στην Αργεντινή μπορεί να φτάσει στη νίκη και να αυξήσει τις ελπίδες για πρόκριση. Με ρίσκο στο διπλό.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
Αρκετά αμφίρροπο και αυτό το ζευγάρι και όλα δείχνουν πιθανά. Εξάλλου, οι δύο ομάδες είναι κοντά αγωνιστικά, ενώ έχουν ως αποκλειστικό στόχο την πρόκριση. Με τρεις βαθμούς η Σερβία δεν θα έλεγε όχι στην ισοπαλία, αν και ακολουθεί το παιχνίδι με την Βραζιλία. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι δυνατές αμυντικά και λογικά θα περάσει στο τέλος το Under 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
22/6/18 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
Over 2,5
Under 2,5
2,71
Betshop
22/6/18 ΝΙΓΗΡΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2 2,65
Tipbet