Με τις έδρες στο Champions League

Σήμερα Τετάρτη ολοκληρώνεται η πρώτη προκριματική φάση του Champions League με τα υπόλοιπα ζευγάρια και γίνεται ένα αρχικό «ξεσκαρτάρισμα». Στοιχηματικά μας απασχολούν τέσσερα παιχνίδια.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
Το μεγάλο βήμα για την Καραμπάκ έγινε ώστε να περάσει στην επόμενη φάση, με το διπλό που έβγαλε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ολίμπια Λουμπλιάνας στην Σλοβενία με 1-0. Η ποιότητα της όμως δεν της επιτρέπει να κάτσει πάνω σε αυτό το ζευγάρι και θα ψάξει μια δεύτερη νίκη. Προβάδισμα στον άσο.

ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
Το 1-0 με το οποίο κέρδισε η Σπάρτακ Τρνάβα στο πρώτο ματς της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εξάλλου, η Ζρίνσκι είναι μια ομάδα με δυνατότητες και σχεδόν πάντα είναι πολύ πιο δυνατή μπροστά στο κοινό της. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσο.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Έμπλεξε για τα καλά η Ρόζενμποργκ, χάνοντας στην Ισλανδία από την Βαλούρ με 1-0. Ωστόσο έχει μια ακόμη ευκαιρία για να αποφύγει το κάζο και να μην μείνει τόσο νωρίς εκτός Champions League. Διαθέτει την εμπειρία και την ομάδα για να ανατρέψει την κατάσταση και θα επιλέξουμε τον άσο ημίχρονο, άσο τελικό για να πάρουμε μια αξιοπρεπή απόδοση.

ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ – ΑΣΤΑΝΑ
Προβάδισμα πρόκρισης για την Αστάνα, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Αρκετά σοβαρή και φέτος, έχοντας καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, όμως όχι την ίδια ποιότητα μπροστά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Δεν έχει κανέναν λόγο να παίξει επιθετικά σήμερα και το Under 2,5 έχει τον πρώτο λόγο.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
18/7/18 ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
1
1
3,90
Betshop
18/7/18 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ – ΑΣΤΑΝΑ
1/1
UNDER 2,5
3,06
Mybet