Μουντιάλ 2018: Διάφορα ειδικά στοιχήματα

Μουντιάλ 2018

Αφού εξαντλήσαμε τις προηγούμενες ημέρες τα ειδικά στοιχήματα με νικητή Μουντιάλ, με πρώτους σκόρερ και ομίλους, σήμερα θα δούμε κάποια ακόμη πιο εξειδικευμένα πονταρίσματα, που αξίζουν της προσοχής μας.

Να φτάσει στον τελικό

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με την ομάδα που πιστεύουμε ότι θα βρίσκεται τουλάχιστον στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτή είναι η πληρέστατη Γαλλία και το 4,00 στον Stoiximan δείχνει μια πιθανή επιλογή. Δεν της λείπει τίποτα, ούτε το ρόστερ, αλλά και η εμπειρία από μεγάλα τουρνουά. Με την τύχη στο πλευρό της μπορεί να φτάσει στον μεγάλο τελικό και από εκεί και πέρα όλα παίζονται.

Να φτάσουν στα ημιτελικά

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στοίχημα των ημιτελικών, καθώς υπάρχουν δύο ομάδες που έχουν πιθανότητες να βρεθούν εκεί. Καταρχάς η Βραζιλία στο 2,05, αλλά και η Αργεντινή του Μέσι, που όλοι περιμένουν να προχωρήσει αρκετά. Στο 3,00 από την Betshop. Ένα καλό αουτσάιντερ είναι το Βέλγιο, καθώς στο να φτάσει στα ημιτελικά πληρώνει 3,50.

Να κερδίσουν όλα τα ματς του ομίλου

Σε αυτή την ενότητα μακροχρόνιων στοιχημάτων θα κάνουμε νέα αναφορά στην Γαλλία, τόσο λόγω της ποιότητας της, αλλά και στον όμιλο τον οποία βρίσκεται. Εξάλλου, δύσκολα να σταματήσουν τους «τρικολόρ» η Αυστραλία, το Περού και η Δανία. Στο 2,75 από τον Stoiximan. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και με την Γερμανία, που είναι πάντα σοβαρή σε φάσεις ομίλων και γενικά με την αγωνιστική της συμπεριφορά. Στο 2,85 από τον Stoiximan.

Να χάσουν όλα τα ματς του ομίλου

Ιδιαίτερη κατηγορία προς στοιχηματισμό αυτή, καθώς περιμένουμε από τις επιλογές μας να είναι «κομπάρσοι» στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρώτη και καλύτερη η Σαουδική Αραβία, που έχει πολύ αδύναμο ρόστερ, ενώ και στα φιλικά της παιχνίδια έδειξε αρνητικό πρόσωπο από όλες τις απόψεις. Δύσκολα να πάρει πόντο απέναντι σε Ρωσία, Ουρουγουάη και Αίγυπτο, οπότε το να τερματίσει τελευταία πληρώνει 3,00 στην Winmasters. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και από τον Παναμά, από την στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει Βέλγιο, Αγγλία και κατά δεύτερο λόγο την Τυνησία. Στο 3,15 το να βγει τελευταία στον όμιλο της.