Μουντιάλ 2018: Νικητής διοργάνωσης

Μουντιάλ 2018

Ένα από τα πιο δημοφιλή μακροχρόνια πονταρίσματα σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 είναι ο νικητής Μουντιάλ και θα κάνουμε μια παρουσίαση με το τι βλέπουμε εμείς, αλλά και τα φαβορί που υπάρχουν.

Όπως κάθε Μουντιάλ, το βαφορί για κατάκτηση του τροπαίου είναι η εθνική ομάδα της Βραζιλίας, που πληρώνει 5,20 στον Stoiximan. Δεν έχει πάντως το βάθος πάγκου όπως κάποιες άλλες χώρες, όπως και έναν «καθαρό» φορ που θα έχει το εύκολο γκολ σε δύσκολες περιπτώσεις.

Στα μάτια μας μεγαλύτερες πιθανότητες έχει η εθνική ομάδα της Ισπανίας, η οποία έχει πληρέστατο ρόστερ σε όλες τις γραμμές, ενώ διαθέτει και έναν πλούσιο πάγκο. Στο 7,00 από την Betshop να το κατακτήσει η ομάδα του Λοπετέγι.

Λίγο πιο φαβορί δίνεται η Γερμανία του Λεβ και συγκεκριμένα στο 6,00 από τη Novibet, αλλά υπάρχουν κενά στο ρόστερ της, ενώ και τα όσα έγιναν με την μη κλήση του Λερόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι θα επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία και την γκρίνια των «πάντσερ» σε βάθος χρόνου.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση βέβαια αποτελεί και η Γαλλία, αφού μαζί με την Ισπανία δεν της λείπει τίποτα, σε καμία γραμμή του γηπέδου, αλλά ούτε και στον πάγκο. Στο 7,00 από την Winmasters.

Από εκεί και πέρα αρκετοί είναι αυτοί που δείχνουν προτίμηση στην Αργεντινή, καθώς περιμένουν τον Μέσι να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει επιτέλους σε μια μεγάλη επιτυχία. Σαφώς και οι «σελέστε» έχουν τις δικές τους πιθανότητες και να κατακτήσουν το τρόπαιο πληρώνει 10,00 στην Mybet.

Για τους φίλους της Αγγλίας, που έχουν αρκετούς υποστηρικτές και στην χώρα μας τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, όχι τόσο βάσει ρόστερ, καθώς η τεχνική ηγεσία γεννά ερωτηματικά σε πολλούς. Με ελάχιστη προπονητική εμπειρία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέλαβε ένα βαρύ φορτίο και αν καταφέρει να οδηγείσει τα «τρία λιοντάρια» στην κατάκτηση του τροπαίου θα πληρώσει αυτούς που τα επέλεξαν σε απόδοση 17,00 από την Tipbet.

Τέλος, αρκετά καλά αναμένεται να πάει και το Βέλγιο, αλλά είναι η αλήθεια πως δεν έχει το βάρος να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσοι κυνηγούν πάντως εκπλήξεις, η ομάδα του Μαρτίνεθ αξίζει της προσοχής μας στο 12,00 από τον Stoiximan.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
Μουντιάλ 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ 7,00
stoiximan
Μουντιάλ 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΑΛΛΙΑ 7,00
winmasters