Μουντιάλ 2018: The Special Pick

Λέμε να παίξουμε σε έναν εξαιρετικό διπλασιασμό. Μπορεί η απόδοση για ειδικό στοίχημα να μην είναι μεγάλη, αλλά ο συνδυασμός πιθανοτήτων επαλήθευσης σε συνάρτηση με την τιμή, κάνουν το συγκεκριμένο special bet, μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή.

Γαλλία – Βέλγιο λοιπόν στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και γέρνουμε προς την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων». Αυτό είναι το ένα κρατούμενο. Το άλλο είναι πως τα χαφ της Γαλλίας είναι και τα μόνα που μπορούν να κόψουν αυτή τη χαρισματική φουρνιά των Βέλγων. Το δεύτερο, σε συνδυασμό με την πιο βαριά φανέλα μας κάνουν να είμαστε επιφυλακτικοί.

Υπάρχει όμως κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον και θα ήταν αδύνατον… τουλάχιστον στα δικά μας μάτια, να περάσει απαρατήρητο.

Βρήκα λοιπόν την εξής επιλογή: Νίκη του Βελγίου, τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να προηγηθεί στο πρώτο μέρος (όπως έκανε στο 2-0 με τη Βραζιλία και μετά να δεχτεί την ισοφάριση και το ματς να πάει στην παράταση.

Μπορεί επίσης να πάει στα αποδυτήρια με ισοπαλία, ή να είναι πίσω στο σκορ και να επιστρέψει στο ματς στο δεύτερο μέρος.

Σε κάθε περίπτωση, είτε προκριθεί το Βέλγιο, είτε αποκλειστεί, εμείς για να πληρωθούμε θέλουμε στο ένα από τα δύο ημίχρονα, να κερδίσουν οι Βέλγοι.

Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον αυτό έχει σημαντικές πιθανότητες επαλήθευσης.
Ως εκ τούτου, όταν σε ένα τέτοιο στοίχημα μπορείς να παίξεις και να διπλασιάσεις το ποσό σου, τότε δεν έχεις παρά να το επιλέξεις και φυσικά… να το παίξεις. Από εκεί και πέρα ελκυστικό μου είναι το διπλό & goal στο πρώτο μέρος. Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αυτό το ματς δεν θα είναι τόσο κλειστό, όσο πιστεύουν οι περισσότεροι ότι θα επιδιώξει να το κάνει ο Ντεσάν. Οι Βέλγοι έχουν κι αυτοί αδυναμίες στην άμυνα, οπότε το 27.00 είναι σούπερ απόδοση. Αν κλείνετε προς τους Γάλλους πάρτε συνδυαστικά και τον άσσο με goal στο πρώτο μέρος σε απόδοση 23.00

ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ:   ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ – 2.02  Betshop

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων επισκεφθείτε το betpicks.gr