Νέα εμφάνιση, νέο λογότυπο, ίδια φιλοσοφία!

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε σε όλους τους φίλους και τις φίλες της ιστοσελίδας μας, ότι το νέο bet-gate.gr είναι πλέον γεγονός.

Αφορμή για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στάθηκε μια επίθεση που δέχτηκε η ιστοσελίδα μας πριν από τρεις περίπου μήνες, η οποία ήταν τόσο σφοδρή και μανιώδης που προξένησε μεγάλη ζημιά στο site. Από την πρώτη στιγμή το τεχνικό επιτελείο του bet-gate.gr αγωνίστηκε για να εντοπίσει και να διορθώσει τη ζημιά, η οποία τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ μεγάλη, καθώς καταστράφηκαν σημαντικά αρχεία του site. Έτσι πάρθηκε από κοινού η μεγάλη απόφαση μιας ριζικής ανανέωσης της ιστοσελίδας μας, η οποία ουσιαστικά αποτελεί το χτίσιμο του bet-gate.gr από την αρχή.

Στα πλαίσια αυτής της αλλαγής χρησιμοποιήθηκε ένα καινούριο design που έδωσε στη σελίδα μια εντελώς νέα εμφάνιση και την έκανε πιο λειτουργική και περισσότερο φιλική προς τον χρήστη. Φυσικά το νέο bet-gate.gr είναι mobile friendly, που σημαίνει ότι όλες οι λειτουργίες του και το περιεχόμενό του είναι πλήρως προσβάσιμα από όλα τα smart phones και tablets.

Επίσης το νέο site δημιουργήθηκε και θωρακίστηκε με αυξημένους μηχανισμούς ασφαλείας για να προστατευθεί από ενδεχόμενες παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον και μεταφέρθηκε σε νέο αποκλειστικό server για μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα.

Τέλος στο πνεύμα της ριζικής αλλαγής που επιχειρήθηκε, αποφασίσαμε να διαφοροποιήσουμε λίγο και το λογότυπό μας και να διαλέξουμε, με τη βοήθεια των σχεδιαστών μας, αυτό που πιστεύουμε ότι ταιριάζει περισσότερο στη νέα εμφάνιση του bet-gate.

Σε αυτό το σημείο, όλοι εμείς που απαρτίζουμε το bet-gate.gr, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προγραμματιστές, τεχνικούς, σχεδιαστές και γενικά σε όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του εγχειρήματός μας, οι οποίοι πολλές φορές χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτούς για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Χωρίς αυτούς πιθανότατα δεν θα υπήρχε τώρα το bet-gate.gr

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους φίλους και τις φίλες του bet-gate.gr που στην δεκάχρονη διαδικτυακή ζωή της ιστοσελίδας μας, τη στηρίζετε δυνατά και εμπιστεύεστε τις υπηρεσίες της. Αυτή η στήριξή σας άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν που μας όπλισε με δύναμη να παρακάμψουμε την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε το site και να το ξαναχτίσουμε στην ουσία από την αρχή.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:  Όσοι από εσάς είχατε καταχωρημένη την ιστοσελίδα σας σε κάποια από τις κατηγορίες του bet-gate.gr και τώρα δεν υπάρχει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας,  ώστε να την προσθέσουμε και πάλι άμεσα. Λόγω της επίθεσης που δέχτηκε η ιστοσελίδα μας, κάποια από τα αρχεία μας έπαθαν ανεπανόρθωτη ζημιά και δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσουμε το περιεχόμενό τους. Οπότε αναπόφευκτα κάποιες ιστοσελίδες από το παλιό bet-gate.gr δεν μεταφέρθηκαν στο νέο site.

Επίσης εάν γνωρίζετε κάποια αξιόλογη στοιχηματική ιστοσελίδα η οποία δεν υπάρχει στις κατηγορίες του καταλόγου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας   με τις προτεινόμενες ιστοσελίδες. Κάποιο μέλος από την ομάδα του bet-gate.gr θα αξιολογήσει την ιστοσελίδα και αν πληροί τις προϋποθέσεις καταχώρησης, θα την προσθέσουμε στην ανάλογη κατηγορία.

Η βοήθεια και η συμβολή όλων σας, είναι απαραίτητη ώστε να συνεχίσει το bet-gate.gr να είναι ο πληρέστερος Ελληνικός στοιχηματικός κατάλογος του διαδικτύου.

Στη φόρμα που ακολουθεί, μπορείτε να γράψετε τα σχόλια, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας για το νέο bet-gate.gr. Επίσης θα θέλαμε να μας πείτε αν βρήκατε κάτι που δεν σας άρεσε στο νέο μας site, ή αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να δείτε στο μέλλον στην ιστοσελίδα μας.