Ο Άγιαξ σκοράρει ανελλιπώς σε κάθε παιχνίδι του

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ο Παναιγιάλειος σε 11 ματς στη Football League έχει 9 under με συνολικό συντελεστή τερμάτων 7-12. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έβαλε μόλις δυο γκολ και στα 4 πιο πρόσφατα δεν κατάφερε να σκοράρει. Στα 4 τελευταία εντός έδρα σημείωσε μόνο 1 γκολ.

Ο Κισσαμικός στα δικά του 10 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 8 under και συντελεστή τερμάτων 10-9. Στα τελευταία 7 παιχνίδια έβαλε 4 γκολ. Στους 5 αγώνες που έδωσε φέτος μακριά από την έδρα του πέτυχε μόλις 2 γκολ και δέχτηκε 6.
Πρόταση: under  2,50 γκολ

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα 5 τελευταία παιχνίδια του ο Πανσερραϊκός έχει 5 under και πέτυχε μόλις 2 γκολ.

Τα Τρίκαλα σε 11 ματς πρωταθλήματος έχει 8 under και συντελεστή τερμάτων 11-5. Από αυτά τα 5 τα έδωσε μακριά από την έδρα του, στα οποία δέχτηκε 2 μόλις γκολ και έβαλε 3. Πρόταση: under  2,50 γκολ

 

ΑΓΙΑΞ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Ο Άγιαξ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και στους 18 αγώνες πρωταθλήματος που έδωσε μέχρι τώρα και πέτυχε 54 συνολικά γκολ. Στα 7 τελευταία παιχνίδια έχει 24 γκολ. Από όλα τα επίσημα παιχνίδια που έδωσε τη φετινή σεζόν, στο μόνο που δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν ο πρώτος αγώνας για τα Play off του Europa League, στις 17 Αυγούστου.

Η Φέγενορντ έμεινε “άσφαιρη” στα 3 από τα 4 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και έκτοτε στα 13 παιχνίδια που ακολούθησαν σκοράρει ανελλιπώς σε όλα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια έβαλε 16 γκολ και στα 4 τελευταία εκτός έδρας έβαλε 12.
Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (Γκολ – Γκολ)