Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Pokerstars!

Το Pokerstars, ένα από τα μεγαλύτερα poker rooms του διαδικτύου, επέλεξε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας του Eric Hollreiser, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως το πλέον κατάλληλο άτομο για τις νέες διαφημιστικές του καμπάνιες Beat The Clock και #raiseit.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας, πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αμερικάνο παίκτη του NBA Dwyane Wade στην καμπάνια #raiseit που λανσάρισε το Pokerstars και η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από βιντεάκια που προβάλλονται στα social media.

Στο νέο βίντεο της εταιρείας εμφανίζεται ο Wade να ρίχνει μια μπάλα σε μια μπασκέτα χωρίς να βλέπει, μετά από το πρωϊνό του ξύπνημα και αναφερόμενος στον Ρονάλντο να ρωτάει με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, αν η μπάλα μπήκε στο καλάθι. Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει την «απάντηση» του πορτογάλου για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος ξυπνάει τα πρωϊνά.

Ο Eric Hollreiser δήλωσε: “Ο τρόπος με τον οποίο απαντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έντονα ανταγωνιστικός και στρατηγικός, χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους ανθρώπους στο πόκερ και γι’ αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι ο Ρονάλντο είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τις καμπάνιες μας Beat The Clock και #raiseit.

Ελπίζουμε ότι η διαφημιστική μας καμπάνια #raiseit θα συνεχίσει να προσελκύει εκτός από τους θαυμαστές του Ρονάλντο και του Wade και ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό στο χώρο του πόκερ.”

Ο Ρονάλντο σχολίασε: “Οι προκλήσεις τις περισσότερες φορές βελτιώνουν τους ανθρώπους και το #raiseit είναι μια τέτοιου είδους πρόκληση στην οποία είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω. Αυτά τα βιντεάκια επιτρέπουν στον Dwyane και μένα να δείξουμε στον κόσμο ορισμένα από τα κόλπα μας και μακριά από τα γήπεδα. Πιστεύω ότι έχω τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη για τον Dwyane και ανυπομονώ να δω τι δεξιότητες θα μας παρουσιάσει τους επόμενους μήνες.”