Οι ευκαιρίες στην Αγγλία

Μπόλικη Αγγλία θα συναντήσουμε στο πρόγραμμα της Τρίτης, με Λιγκ Τρόφι και Νασιονάλ Λιγκ, ενώ στο τέλος θα πάμε και από την Βραζιλία για να κλείσει τις επιλογές μας. Πάμε στα ματσάκια.

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΠΕΡΙ
Από τα ματς του Λιγκ Τρόφι που ξεχωρίζουν σήμερα, καθώς μας δίνει επιλογή. Συγκεκριμένα περιμένουμε την ανώτερη Ρότσντεϊλ να κάνει το καθήκον της απέναντι στην Μπέρι που αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Υπάρχει διαφορά στο ζευγάρι και θα στηρίξουμε τον άσο.

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Μοιάζει αρκετά το συγκεκριμένο ζευγάρι με το παραπάνω, αφού υπάρχει διαφορά κατηγορίας, με την Σάουθεντ να παίζει στην League One και την Κέμπριτζ στην League Two. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαθέτουν μια χαρά ρόστερ τηρουμένων των αναλογιών και αν κάνουν αυτά που πρέπει στο γήπεδο δεν θα έχουν πρόβλημα να βγάλουν τον άσο.

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΣΟΛΙΧΑΛ
Από το Λιγκ Τρόφι πάμε στη Νασιονάλ Λιγκ της Αγγλίας, όπου εμείς οι παλιότεροι την γνωρίζουμε ως Κόνφερενς. Σημαντικό παιχνίδι για τα δεδομένα της κατηγορίας, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, όμως οι γηπεδούχοι έχουν πιο βαριά φανέλα και με την δύναμη της έδρας τους είναι σε θέση να μας δώσουν τον άσο.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΜΠΟΑ
Για το τέλος έχουμε την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου θα κλείσει το καρέ των άσων για σήμερα. Αρκετά πίσω έμεινε η Κοριτίμπα και καλείτε να τρέξει από εδώ και στο εξής, ώστε να μην χάσει το «τρένο» της ανόδου. Απέναντι της έχει την ουραγό Μπόα, που αποτελεί την ιδανική αντίπαλο για να επιστρέψει στα τρίποντα. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
4/9/18 ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΠΕΡΙ
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΜΠΟΑ
1
1
2,97
stoiximan
4/9/18 ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΣΟΛΙΧΑΛ
1
1
3,28
Mybet