Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το London Affiliate Conference 2017

Όπως ανακοίνωσε η iGaming Business (iGB), εταιρεία που διοργανώνει το London Affiliate Conference 2017, οι διαθέσιμες θέσεις εκθετών για την επερχόμενη έκθεση συνεργατών έχουν καλυφθεί πλήρως.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική πρωτεύουσα απο τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2017 και παρόλο που τη φετινή χρονιά η διοργάνωσή της μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο, στο London ExCel Centre στο Royal Victoria Dock απο το Olympia που γινόταν μέχρι πέρυσι, παρολαυτά είναι η πρώτη φορά που οι θέσεις των εκθετών συμπληρώνονται τόσο νωρίς.

Περισσότερα από 5000 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν το συνέδριο, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο γεγονός της στοιχηματικής κοινότητας, τόσο για τις στοιχηματικές εταιρείες όσο και για τους συνεργάτες τους. Το παραπάνω νούμερο είναι χαρακτηριστικό της ραγδαίας εξέλιξης και του τεράστιου ενδιαφέροντος που συκεντρώνει το συγκεκριμένο συνέδριο απο χρόνο σε χρόνο, αν αναλογιστεί κανείς οτι το αντίστοιχο συνέδριο του 2007, το οποίο ήταν και το πρώτο LAC, είχε 600 συνέδρους.

O Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της iGB, James King, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρακολουθούμε τη συνεχή ανάπτυξη και υποστήριξη του Λονδρέζικου συνεδρίου τόσο από τους εκθέτες όσο και απο τους χορηγούς. Υπάρχει ένα άνευ προηγουμένου ενδιαφέρον για την εκδήλωση του 2017, που φανερώνει την συνεχή ανάπτυξη της στοιχηματικής βιομηχανίας.»