Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ : με κενά στην άμυνα και οι δύο ομάδες

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ : πρεμιέρα για τους ομίλους του Champions League αλλά και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δίνει ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι του σε αυτόν τον 4ο όμιλο σε μια πάντως κακή χρονικά στιγμή, μιας και δείχνει ότι δεν έχει φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Οι πολλοί νέοι παίχτες αλλά και κάποιοι τραυματισμοί έχουν καθυστερήσει κάπως το μοντάρισμα της ομάδας από τον Χάσι, χωρίς πάντως να λείπουν τα θετικά αποτελέσματα αλλά και η εμφανής μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η Σπόρτινγκ απέκτησε κάποιους ποιοτικούς και έμπειρους παίχτες και θέλει φέτος να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, όπου έχει το 5 στα 5 μέχρι στιγμής. Βέβαια η Ευρώπη είναι πάντα στις προτεραιότητες της ομάδας και όπως και ο Ολυμπιακός έχει σαν πρώτο στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης, μιας και Μπάρτσα και Γιούβε έχουν το προβάδισμα για τις 2 πρώτες θέσεις. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν την κρισιμότητα του αποψινού αγώνα και είναι αποφασισμένοι να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά αφού μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη, τα τελευταία του εντός έδρας αποτελέσματα όμως μόνο θετικά δε μπορούν να χαρακτηριστούν και ειδικά απόψε με το επιπλέον πρόβλημα του Βούκοβιτς αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλά θέματα στην άμυνά του. Από την άλλη η Σπόρτινγκ μπορεί να καταφέρνει εύκολα ή δύσκολα να φτάνει στις νίκες, όμως είναι εμφανή και σε αυτήν τα αμυντικά κενά, αφού όλες οι ομάδες της δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και συνήθως δέχεται γκολ. Οπότε προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και οι εκπλήξεις δε λείπουν ποτέ από τις πρεμιέρες. Το Over προσφέρεται σε αρκετά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά champions league αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!