Πληρώνει το Σάββατο

Γεμάτο δείχνει το πρόγραμμα του Σαββάτου και πλέον δεν δυσκολευόμαστε να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για τις δύο προτάσεις μας. Πάμε να τις δούμε.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Σοβαρή και αποτελεσματική πλέον η Ρόζενμποργκ και με πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει βελτιώσει κατά πολύ την βαθμολογική της εικόνα. Ωστόσο έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει για να πλησιάσει την κορυφή και δεν θα ήθελε να έχει ένα πισωγύρισμα σήμερα. Στα μέτρα της η Βίκινγκ και θα πάμε με τον άσο.

ΑΪΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
Ντέρμπι υπάρχει στην Σουηδία, με την ΑΪΚ να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό με την Αραράτ για το Champions League, χάνοντας το πρώτο ματς με 2-1. Η Έλφσμποργκ δεν πατάει καλά τελευταία, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει σήμερα την ζημιά της. Προτιμότερο το καλοπληρωμένο Goal/Goal.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ
Επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας για το βραδινή που υπάρχει εκεί. Η ευχάριστη έκπληξη Μπόντο Γκλιμτ παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της δέχθηκε έξι γκολ από την Βαλερένγκα. Προβληματική αμυντικά και η Ράνχαϊμ, οπότε ξεχωρίζει στοιχηματικά το Over 2,5.

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
Στην Βραζιλία έχουμε επανέναρξη και σήμερα προκύπτει μία επιλογή. Πρόκειται για την Γκρέμιο, που αποτελεί μια από τις σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος, θέλοντας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στα μέτρα της η Βάσκο Ντα Γκάμα, που δεν έχει να επιδείξει κάτι το φοβερό μέχρι στιγμής στην σεζόν. Στήριγμα αποτελεί ο άσος.

Ψάχνεις υψηλές αποδόσεις; παίξε νόμιμα στη winmasters και δώσε αξία στο στοίχημα σου

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
13/7/19 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΙΚΙΝΓΚ
ΑΪΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
1
Γκολ/Γκολ
3,43
Betshop
13/7/19 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ
ΓΚΡΕΜΙΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
Over 2,5
1
2,67
winmasters