Πολλά γκολ η Βραζιλία

Μουντιάλ 2018

Αρκετά ελκυστικό το πρόγραμμα της Κυριακής, κυρίως βέβαια λόγω του Μουντιάλ, αλλά και των υπόλοιπων παιχνιδιών που παίζουν αυτόν τον καιρό. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΣΕΡΒΙΑ
Πάντα σκληροτράχηλη η ομάδα της Κόστα Ρίκα, όμως στα φιλικά της παιχνίδια έδειξε πολλές αμυντικές αδυναμίες. Αντιθέτως με την Σερβία, που είναι πληρέστατη σε όλες τις γραμμές και έχει αρκετές βλέψεις σε αυτό το τουρνουά. Τα ρόστερ των δύο ομάδων είναι διαφορετικά και οδηγούμαστε στο διπλό.

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, όπου προκύπτει μια επιλογή που πληρώνει καλά. Συγκεκριμένα θα στηρίξουμε την Γιόνσεπινγκ, που αρχίζει να ανεβαίνει και θα κάνει ακόμη αρκετές νίκες στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το ματς με την Φάλκενμπεργκ δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά και πάλι ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΑΝΤΝΕΣ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Ενδιαφέρον υπάρχει και στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, καθώς υπάρχει πλήρη αγωνιστική. Σημαντική αναμέτρηση για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν πιθανά. Δεδομένη η ποιότητα των δύο ομάδων και ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει κατά πολύ τον ρυθμό. Αρκετά πιθανό το Over 2,5.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
Τέλος, επανερχόμαστε και πάλι στο Μουντιάλ. Πως και πως περιμένουμε να δούμε και την Βραζιλία, που φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Λογικά θα μπει με το… δεξί απέναντι στην Ελβετία, όμως η εικόνα των δύο ομάδων προϋποθέτουν για ένα καλό ματς με πολλά γκολ. Πάμε με το Over 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
17/6/18 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΣΕΡΒΙΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
2
Over 2,5
3,51
stoiximan
17/6/18 ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
ΣΑΝΤΝΕΣ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
1
2
4,50
winmasters