Πολλά ματς την Δευτέρα

Μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας, με έντονη δράση σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει στοιχηματικά.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ
Τα αστεία τελείωσαν πλέον για την Φενερμπαχτσέ και δεν επιτρέπεται η μεγαλύτερη ομάδα της Τουρκίας να παραμείνει για πολύ εντός επικίνδυνης ζώνης. Κάνει προσπάθεια να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και χρειάζεται μια καλή νίκη για να πάρει τα πάνω της. Το παραμύθι της τρίτης Μαλάτιασπορ αναμένεται να τελειώσει και λέμε να πάμε με τον άσο.

ΕΜΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ
Ομάδα ποιοτική είναι για τα δεδομένα της η Έμπολι και προσφέρει συχνά πυκνά καλό θέαμα στα παιχνίδια της. Βοηθά σήμερα και η αντίπαλος της η Τζένοα, που διαθέτει αρκετά καλό υλικό και θα προσπαθήσει να ρεφάρει κάποια αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Αν όλα κυλήσουν ομάδα μπορεί να περάσει το Goal/Goal.

ΑΛΑΒΕΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Παραμένει ψηλά η Αλαβές και δεν θέλει να γκρεμίσει ότι έφτιαξε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αφού έχει έτσι και αλλιώς καλή ομάδα για τα δεδομένα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αρκετά θετικά αποτελέσματα έχει τελευταία η Βαγιεκάνο, όμως σήμερα το έργο της είναι πραγματικά δύσκολο. Προβάδισμα στον άσο.

ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Πάμε τέλος και στην Πορτογαλία. Ένα πρωτάθλημα που φέτος είναι αρκετά ανοιχτό και τα σκορ μερικές φορές ξεφεύγουν. Καταρχάς περιμένουμε την Γκιμαράες να έχει την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και να βάλει τουλάχιστον ένα τέρμα, ενώ τις δικές της ευκαιρίες θα έχει και η Φεϊρένσε. Με λίγη τύχη θα επιβεβαιωθεί εδώ το Goal/Goal.

Tipbet.gr: Παίξε Στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
28/1/19 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ
ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
1
Γκολ/Γκολ
3,54
stoiximan
28/1/19 ΕΜΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ
ΑΛΑΒΕΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Γκολ/Γκολ
1
3,51
Tipbet