Ποντάρουμε στο Copa Africa με το σύστημα Martingale

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2017 ή αλλιώς Copa Africa όπως επίσης είναι γνωστό, διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της Γκαμπόν και με αφορμή την πρεμιέρα της διοργάνωσης, το Σάββατο 14/1/2017, αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο, στο οποίο θα σας αναλύσω την μέθοδο στοιχηματισμού που θα ακολουθήσω στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η στρατηγική πονταρίσματος που θα χρησιμοποιήσω δεν είναι άλλη από το γνωστό σε όλους σύστημα Martingale, το ποίο θα εφαρμόσω στην επερχόμενη διοργάνωση, ποντάροντας αποκλειστικά και μόνο στις ισοπαλίες. Αν και η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου συστήματος αμφισβητείται από αρκετούς παίκτες, εξαιτίας κυρίως της μεγάλης μπάνκας που απαιτείται για το ξεκίνημα, προσωπικά πιστεύω ότι αν εφαρμοστεί με προσοχή και προσήλωση στο στόχο μας, μπορεί να μας αποφέρει ένα σημαντικό ποσό κέρδους στις 3 εβδομάδες που διαρκεί το τουρνουά. Το κλειδί για την επιτυχία του συγκεκριμένου συστήματος είναι η μεγάλη ψυχραιμία που πρέπει να έχουμε (μαζί βέβαια και με την απαιτούμενη μπάνκα που πρέπει να διαθέσουμε), καθώς η ισοπαλία μπορεί να καθυστερήσει αρκετούς αγώνες και δεδομένου ότι κάθε φορά διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας, μπορεί το ποσό να φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα ανάλογα και από το ποσό που θα ξεκινήσουμε.

Με ποιόν τρόπο ποντάρουμε

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της, καθώς το μόνο που κάνουμε είναι να ποντάρουμε στην ισοπαλία σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διπλασιάζοντας κάθε φορά το ποντάρισμά, μας μέχρι να επαληθευτεί το x. Όταν έρθει το πρώτο x, συνεχίζουμε από τον επόμενο αγώνα την ίδια διαδικασία ξεκινώντας με το ίδιο ποσό που ξεκινήσαμε και την πρώτη φορά. Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι το σύστημα αυτό ενδείκνυται για διοργανώσεις όπως το Copa Africa, στις οποίες τα παιχνίδια (τουλάχιστον στην πρώτη φάση) διεξάγονται διαδοχικά σε διαφορετικές ώρες, δηλαδή τελειώνει ο ένας αγώνας και μετά ξεκινάει ο επόμενος. Αυτό μας βοηθάει στο να ποντάρουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέποντας το αποτέλεσμά του να πράττουμε ανάλογα στο επόμενο.

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητή η διαδικασία ας δούμε ένα παράδειγμα χρησιμοποιώντας τους αγώνες του Copa Africa.

Παράδειγμα:

Ξεκινάμε από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον οποίο ανοίγει η διοργάνωση και στον οποίο η διοργανώτρια Γκαμπόν υποδέχεται την Γουινέα Μπισάου. Ποντάρουμε 10€ στην ισοπαλία και περιμένουμε να λήξει το παιχνίδι. Αν ο αγώνας δεν λήξει ισόπαλος, τότε ποντάρουμε 20€ στο αμέσως επόμενο Μπουρκίνα Φάσο – Καμερούν. Αν ούτε σε αυτό προκύψει η ισοπαλία, ποντάρουμε 40€ στο Αλγερία – Ζιμπάμπουε. Και συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε κάθε αγώνα διπλασιάζοντας το προηγούμενο ποντάρισμά μας μέχρι να έρθει η πρώτη ισοπαλία. Μόλις έρθει το πρώτο x, ξεκινάμε πάλι να ποντάρουμε από το αμέσως επόμενο παιχνίδι με το αρχικό μας ποσό δηλαδή τα 10€ και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.

Μέχρι πόσες φορές μπορούμε να διπλασιάσουμε το ποντάρισμα

Θεωρητικά στο σύστημα Martingale υπάρχει ο γενικός κανόνας ότι πρέπει να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας το ανώτερο μέχρι 8 φορές. Αν μέχρι την 8η δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να σταματήσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή με το αρχικό ποσό. Η προσωπική μου εμπειρία μου έχει δείξει ότι σε τέτοιες διοργανώσεις είναι σπάνιο να καθυστερήσει το x τόσο πολύ και όσες φορές έχω εφαρμόσει το συγκεκριμένο σύστημα, πάντα στο τέλος των διοργανώσεων είχα αποκομίσει ένα σημαντικό ποσό κέρδους.

Παρακάτω ακολουθεί ένας πίνακας με όλα τα πονταρίσματα που θα παιχθούν στην διάρκεια του Copa Africa για τη στοιχηματική μέθοδο που αναλύσαμε, για να μπορείτε να παρακολουθείτε στην πράξη την εφαρμογή της στρατηγικής μας.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η μέθοδος στοιχηματισμού μας ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι Αίγυπτος-Ουγκάντα, καθώς από αύριο τα παιχνίδια της κάθε ημέρας θα ξεκινάνε πλέον την ίδια ώρα, κάτι το οποίο δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την εφαρμογή της στρατηγικής μας. Στα 16 στοιχήματα που παίχτηκαν συνολικά, ποντάραμε 430 μονάδες και μας επιστράφηκαν 617,70 από τα κερδισμένα δελτία, δηλαδή αποκομίσαμε συνολικά 187,70 μονάδες καθαρό κέρδος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος ακολουθούσε τη μέθοδό μας ποντάροντας 1 ευρώ ανα μονάδα, αυτή τη στιγμή θα είχε κερδίσει 187,70 ευρώ. Καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι τα χρήματα αυτά κερδήθηκαν μέσα σε 7 ημέρες.