Ρίσκο στο Μουντιάλ

Τα τελευταία δύο ζευγάρια στην φάση των «16» του Μουντιάλ συμπληρώνουν το παζλ, ενώ θα πάμε στοιχηματικά σε Νορβηγία και Σουηδία.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
Ίσως το λιγότερο εμπορικό ζευγάρι στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως οι δύο ομάδες έφτασαν δίκαια σε αυτή την φάση. Αγωνιστικά δεν απέχουν κατά πολύ σε δυναμική και όλα δείχνουν πιθανά σε σημείο. Πιο ελκυστική στο μάτι η Σουηδία και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να ασχοληθούμε με τον άσο.

ΝΟΤΟΝΤΕΝ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
Στο ματς της δεύτερης κατηγορίας στη Νορβηγία έχουμε επιλογή. Ένα κλικ παραπάνω η Μιοντάλεν, που στοχεύει στην άνοδο και ομολογουμένως έχει πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Τίποτα το ιδιαίατερο από την πλευρά της η Νότοντεν και η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται από τις διαθέσεις των φιλοξενούμενων. Προβάδισμα στο διπλό.

ΣΙΡΙΟΥΣ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Επαναρχίζει σιγά σιγά η μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας και καλοκαιριάτικα είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Σίριους, που κατά πάσα πιθανότητα βοηθήθηκε από την διακοπή του ενός μηνός. Από ένα τέρμα το έχουν αμφότερες στο παιχνίδι και θα επιλέξουμε το Goal/Goal.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
Κλείνουμε με το σημαντικό παιχνίδι το βράδυ για το Μουντιάλ, όπου συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Άκρως ανταγωνιστική η Κολομβία, αλλά με ερωτηματικό τον Χάμες ίσως επηρεαστεί. Ευκαιρία για την Αγγλία να περάσει στην επόμενη φάση, δείχνοντας σοβαρή σε μεγάλο ποσοστό. Πάμε με το διπλό.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
3/7/18 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
1
2
6,51
stoiximan
3/7/18 ΝΟΤΟΝΤΕΝ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
ΣΙΡΙΟΥΣ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
2
Γκολ/Γκολ
3,12
Mybet