Σε Σουηδία και Νορβηγία

Ακόμη και χωρίς Μουντιάλ το ενδιαφέρον σήμερα Κυριακή παραμένει μεγάλο, καθώς τα πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία διεξάγονται κανονικά και μας δίνουν τέσσερις επιλογές.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ
Στην μετριότητα κινείται από το ξεκίνημα της σεζόν η Γκέτεμποργκ και χρειάζεται ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Με την δύναμη της έδρας της μπορεί να γίνει η αρχή σήμερα απέναντι στην Κάλμαρ και ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
Ακόμη πιο αμφίρροπη η συγκεκριμένη αναμέτρηση στην Σουηδία, καθώς αναμετρώνται δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αμφότερες έχουν τα δικά τους «όπλα» για να ελπίζουν σε κάτι καλό και ειδικά μεσοεπιθετικά διαθέτουν την ποιότητα για να σκοράρουν. Στοιχηματικά προτιμότερο είναι το Goal/Goal.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΜΠΡΑΝ
Η συνέχεια δίνεται στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Πολύ δύσκολο παιχνίδια για προγνωστικά, αφού η Μπόντο Γκλιμτ δείχνει ικανή για όλα, ενώ η πρωτοπόρος Μπραν δείχνει να «ξεφουσκώνει». Η αναμέτρηση μπορεί να πάει παντού σε σημείο, όμως ακόμη πιο πιθανό δείχνει και εδώ το Goal/Goal.

ΜΟΛΝΤΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Στα καλύτερα της δείχνει τελευταία η Μόλντε, που πήγε και κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 την πρωτοπόρο Μπραν εκτός έδρας. Σαφώς και δεν θέλει να πάει χαμένο αυτό το επιβλητικό αποτέλεσμα, ενώ εκτός των άλλων είναι κατά πολύ ανώτερη φέτος της μέτριας Βαλερένγκα. Εύκολα ή δύσκολα ο άσος αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
8/7/18 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
1
Γκολ/Γκολ
3,63
Betshop
8/7/18 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΜΠΡΑΝ
ΜΟΛΝΤΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Γκολ/Γκολ
1
2,94
Tipbet