Στην μάχη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Το Ελληνικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο σήμερα όσον αφορά τους αγώνες του Champions League, αφού από τα τρία ματς εμπλέκονται στα δύο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Στις επιλογές μας και η τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΜΟΝΑΧΟ 1860
Σημαντικό παιχνίδι για τα δεδομένα της τρίτης κατηγορίας στην Γερμανία, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά την σεζόν και ειδικά η Όσναμπρικ, που μετρά δύο στα δύο σε νίκες. Αλλά και η Μόναχο 1860 προέρχεται από το 5-1 επί της Λότε, οπότε η λογική λέει ότι θα έχουμε ένα ωραιότατο Goal/Goal.

ΠΑΟΚ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Η Τούμπα φορά και πάλι τα γιορτινά της και όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν ανάλογη τύχη όπως τα ματς με την Βασιλεία. Πάντως τα παιχνίδια με την Σπάρτακ Μόσχας κρύβουν μεγαλύτερη δυσκολία και αυτό το ξέρουν καλά οι «ασπρόμαυροι». Όπως και να έχει η έδρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της και θα πάμε με τον άσο.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ
Μεγάλο φαβορί η Σάλτσμπουργκ στο ζευγάρι αυτό, αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν τα 1,10 που κυκλοφορούν στον άσο. Η λογική λέει ότι η Αυστριακή ομάδα θα πάρει τη νίκη απένατι στην Σκεντίγια των Σκοπίων, όμως το ματς δύσκολα να ξεφύγει από τα 2-3 Goals.

ΣΕΛΤΙΚ – ΑΕΚ
Πάμε και στο ματς της ΑΕΚ, που την περιμένει βέβαια πολύ δύσκολο βράδυ σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Μάλιστα η Σέλτικ είναι πιο έτοιμη σε σχέση με την Ένωση, οπότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να πάει σε χαμηλό τέμπο την αναμέτρηση. Επιλογή μας το Under 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
8/8/18 ΠΑΟΚ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
ΣΕΛΤΙΚ – ΑΕΚ
1
Under 2,5
3,32
stoiximan
8/8/18 ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΜΟΝΑΧΟ 1860
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ
Γκολ/Γκολ
2-3 Γκολ
3,93
Tipbet