Στο προσκήνιο και το Champions League

Ο πρώτος από τους δύο ημιτελικούς του Μουντιάλ είναι γεγονός σήμερα Τρίτη, όμως ο μεγάλος όγκος παιχνιδιών εντοπίζεται στο Champions League και τα πολλά προκριματικά που είναι στην διάθεση μας. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ
Πρώτη μας στάση το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Champions League, όπου την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Βιντεότον την περιμένι πραγματικά μια δύσκολη αποστολή. Πάντα επικίνδυνη και έμπειρη η Ντουντελάνζ, όπου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μπορούν οι δύο ομάδες να σκοράρουν στην μεταξύ του κόντρα και θα προτιμήσουμε το Goal/Goal.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΕΛΣΙΝΚΙ
Στην Ισλανδία, η πρωταθλήτρια Βίκινγκουρ Γκότα υποδέχεται αυτην της Φινλανδίας Ελσίνκι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν φαινομενικά το πάνω χέρι για την πρόκριση. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο το ζευγάρι όσο δείχνουν οι αποδόσεις και θα ασχοληθούμε με τα γκολ, που θα έχει αρκετά η αναμέτρηση. Πάμε με το Over 2,5.

ΚΟΡΚ – ΛΕΓΚΙΑ
Από τα πιο εμπορικά ζευγάρια της βραδιάς όσον αφορά τα προκριματικά του Champions League, αφού η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Κορκ αναμένεται να βάλει δύσκολα στην έμπειρη Λέγκια από την Πολωνία. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιο έτοιμοι σε σχέση με την αντίπαλο τους και το 1Χ αποτελεί επιλογή.

ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ
Για το τέλος αφήσαμε βέβαια το καλό, που δεν είναι άλλο από το ματς της ημιτελικής φάσης του Μουντιάλ ανάμεσα στο Βέλγιο και την Γαλλία. Ματσάρα με τα όλα του βέβαια, καθώς οι δύο ομάδες έχουν το πληρέστερο ρόστερ από τις τέσσερις που έχουν φτάσει στην φάση αυτή. Με το ρόστερ που διαθέτουν θα αποτελέσει έκπληξη να μην έχουμε τέρματα εκατέρωθεν και θα επιλέξουμε το Goal/Goal.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
10/7/18 ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ
ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΕΛΣΙΝΚΙ
Γκολ/Γκολ
OVER 2,5
3,76
stoiximan
10/7/18 ΚΟΡΚ – ΛΕΓΚΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ
1X
Γκολ/Γκολ
3,96
Tipbet