Τετράδα επιλογών και την Δευτέρα

Προτελευταία ημέρα με το Nations League σήμερα Δευτέρα, όπου θα μας απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό, παρέα με το βραδινό ματς της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Απογοητευτική η εθνική ομάδα της Γερμανίας στον θεσμό του Nations League, συνέπεια ο ένας μόλις βαθμός που έχει σε τρία παιχνίδια στον όμιλο. Η Ολλανδία είναι εδώ ενδιαφερόμενη, αλλά και τα «πάντσερ» θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Πάμε με τα πολλά γκολ και το Over 2,5.

ΤΣΕΧΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο χώρες, που ήταν μία πριν κάποια πολλά χρόνια. Αμφότερες όμως με τρεις βαθμόυς έμειναν στην… σκιά της Ουκρανίας και έτσι είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Αυτό θα τις κάνει να παίξουν απελευθερωμένα σήμερα και να μας χαρίσουν το Goal/Goal.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Με 10 βαθμούς η Βουλγαρία συγκατοικεί στην κορυφή με τη Νορβηγία σε μια μεγάλη μάχη για την πρωτιά του ομίλου. Αυτό που οφείλουν να κάνουν οι Βούλγαροι στο δικό τους παιχνίδι είναι να κερδίσουν την αδιάφορη βαθμολογικά Σλοβενία και με την εικόνα που έχουμε από αμφότερες τις δύο ομάδες, ο άσος έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα.

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Για το τέλος έχουμε και Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κλείνει την αγωνιστική στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, αφού η Αλμερία θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας όπως είναι η Λα Κορούνια. Η Ντεπορτίβο όμως δείχνει αρκετά σταθερή μέχρι στιγμής και θα ρισκάρουμε στο διπλό.

Tipbet.gr: Παίξε Στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
19/11/18 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Over 2,5
1
3,27
stoiximan
19/11/18 ΤΣΕΧΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Γκολ/Γκολ
2
5,12
Tipbet