Τετράδα για όλα τα γούστα

Μπορεί να μην έχουμε εμπορικές διοργανώσεις και παιχνίδια, αλλά το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο έχει ενδιαφέρον και μας δίνει επιλογές για όλα τα γούστα, όπως γράφουμε στον τίτλο. Πάμε να τις δούμε.

ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ – ΛΑΧΤΙ
Ήδη η Κέμι Κινγκς έχει προλάβει να δεχθεί 23 γκολ σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και διαθέτει με διαφορά την χειρότερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας. Ούτως ή άλλως πρόκειται για μια από τις πιο αδναμες ομάδες της πρώτης κατηγορίας στην Φινλανδία, σε αντίθεση με την Λάχτι, που έχει υψηλές βλέψεις. Ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει τον ρυθμό και θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο Over 2,5.

ΣΑΝΤΝΕΣ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ
Μεταφερόμαστε στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, όπου προκύπτει επιλογή. Συγκεκριμένα έχουμε την Σάντνες, η οποία θέλει να διεκδικήσει άνοδο και προς το παρών τα έχει πάει σχετικά καλά. Μονόδρομος η νίκη σήμερα, ώστε να μην χάσει επαφή και η Κόνγκβιγκερ είναι ομάδα στα μέτρα της. Προβάδισμα στον άσο.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΔΑΝΙΑ
Για την συνέχεια θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων. Ιδιαίτερη αυτή η μάχη ανάμεσα σε δύο Σκανδιναβικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και αμφότερα δεν απέχουν πολύ σε δυναμική και φιλοσοφία. Σίγουρα θα ήθελαν να αποφύγουν μια ήττα σε αυτό το σημείο της σεζόν και θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Δυνατή κόντρα έχουμε και στο Ισλανδία – Νορβηγία, όπου η πρώτη θα δώσει το παρών στο Μουντιάλ της Ρωσίας και η δεύτερη όχι. Δύο σκληρές και δυνατές ομάδες αναμφίβολα και δεν περιμένουμε ιδιαίτερο θέαμα είναι η αλήθεια. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ από τα επίπεδα του Under 2,5.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
2/6/18 ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ – ΛΑΧΤΙ
ΣΑΝΤΝΕΣ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ
Over 2,5
1
3,47
stoiximan
2/6/18 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΔΑΝΙΑ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
X
Under 2,5
4,72
Tipbet