Το Βέλγιο υπερέχει

Τα προεόρτια του αυριανού τελικού στο Μουντιάλ έχουμε σήμερα με τον μικρό τελικό, ενώ στοιχηματικά ο μεγάλος όγκος παιχνιδιών εστιάζεται στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΒΕΛΓΙΟ – ΑΓΓΛΙΑ
Μπορεί να πρόκειται για τον μικρό τελικό στο Μουντιάλ, αλλά έχει την αίγλη του. Περισσότερη απογοήτευση στο συγκρότημα της Αγγλίας, ενώ το Βέλγιο έπεσε με ψηλά το κεφάλι, χάνοντας με 1-0 από την Γαλλία. Επίσης, οι Βέλγοι έχουν και μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης και σίγουρα καλύτερη ομάδα για να τερματίσουν τρίτοι. Προβάδισμα στον άσο.

ΜΑΛΜΕ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ
Η πρωταθλήτρια Μάλμε θα ήθελε καλύτερο ξεκίνημα στην Σουηδία, όμως υπάρχει ακόμη χρόνος για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Σήμερα έχει εξίσου δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την φορμαρισμένη Έστερσουντ και οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια. Σε καλό μομέντουμ οι δύο ομάδες και ξεχωρίζει το Goal/Goal.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ
Με τα γκολ θα ασχοληθούμε και σε αυτήν την αναμέρηση στην Φινλανδία. Δύο από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος, που η πορεία τους παραμένει μέτρια. Πάντως έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Πάμε με τα πολλά γκολ και το Over 2,5.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΈΡΕΜΠΡΟ
Επανερχόμαστε στην Σουηδία για ένα καλοπληρωμένο σημείο. Η ιστορική Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πρέπει να συνέλθει άμεσα, ώστε να ανασάνει το συντομότερο δυνατό. Η Έρεμπρο δεν αποτελεί φόβητρο και η έδρα μπορεί να κάνει την διαφορά. Με ρίσκο στον άσο.

Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο!

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
14/7/18 ΒΕΛΓΙΟ – ΑΓΓΛΙΑ
ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ
1
OVER 2,5
4,45
stoiximan
14/7/18 ΜΑΛΜΕ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΈΡΕΜΠΡΟ
Γκολ/Γκολ
1
4,11
Tipbet