Τυνησία-Αγγλία live με τεράστια γκάμα αγορών!

  • Κερδίζει κατά κράτος τη μάχη των ειδικών στοιχημάτων η winmasters.gr!
  • Θα προηγηθεί από το ημίχρονο η Αγγλία μέσα σε μια βροχή από γκολ;
  • Στοιχήματα για γκολ από το 1ο έως το 10ο λεπτό!
  • Θα κάνει χατ-τρικ ο Χάρι Κέιν;

Η Αγγλία, λοιπόν, ξεκινάει και αυτή τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Τυνησία, με στόχο φυσικά τη νίκη, ώστε να περιμένει στη γωνία την άλλη μεγάλη δύναμη του Ζ΄ Ομίλου, το Βέλγιο! Η winmasters.gr θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με την αρένα του Βόλγκογκραντ, για να καλύψει την αρχή της προσπάθειας των «Λιονταριών» στο φετινό Μουντιάλ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών και έξυπνες ειδικές αγορές* για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους!

Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters.gr θα έχουν την ευκαιρία να βρουν περισσότερα από 200 στοιχήματα για Ημίχρονα, Παίκτες, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες σε άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις, διατηρώντας πάντα τη δυνατότητα για γρήγορες αγορές (fast markets)* και cash out*.

Παράλληλα, στις αγορές παικτών υπάρχει μια μεγάλη λίστα υποψήφιων πρώτων, αλλά και τελευταίων σκόρερ , με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα για ακριβή πρόβλεψη του τρόπου με τον οποίο θα σκοράρει ένας παίκτης και από τις 2 ομάδες. Για παράδειγμα, ο Χάρι Κέιν θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα; Και αν ναι, πώς; Με σουτ, κεφαλιά ή με απευθείας εκτέλεση φάουλ;

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις