Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός ζωντανά στη winmasters.gr

Το.. ρόδι τελικά έσπασε! Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να πάρει το 1ο ροζ φύλλο αγώνα μετά από 3 συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες φέτος και έφερε στα ίσα τη σειρά με τη Ζαλγκίρις.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά. Να επιβιώνουν δηλαδή μέσα από έκτακτες και ειδικές καταστάσεις και να γυρίζουν το κλίμα υπέρ τους. Απόψε, λοιπόν, ο Βασίλης Σπανούλης και η παρέα του καλούνται να κάμψουν την αντίσταση της Ζαλγκίρις μέσα στην έδρα της και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα στη φετινή σειρά των playoffs της euroleague.

Από την άλλη πλευρά, η μαχητική Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει να χαρίσει ακόμα μια μεγάλη νίκη στο κοινό της που αναμένεται να κατακλύσει, ως είθισται, την καυτή «Zalgirio Arena», κάνοντας το ουσιαστικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four.

Την ίδια ώρα το γήπεδο της winmasters.gr θα πάρει φωτιά, καλύπτοντας ζωντανά και αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση! Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος αγορών* και στοιχηματικές επιλογές* για Ημίχρονα*, Περιόδους*, Ημίχρονο/Τελικό*, Νίκη Ζαλγκίρις και Ολυμπιακού με συγκεκριμένο περιθώριο πόντων*. Οι λάτρεις των ανατροπών μπορούν να βρουν την αγορά Ζαλγκίρις Ημίχρονο/ Ολυμπιακός Τελικό* σε άκρως ανταγωνιστική απόδοση*.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις