Φινάλε με σημεία

Για την ώρα μας αφήνουν σήμερα τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά με αρκετές επιλογές και Ελληνικό ενδιαφέρον. Πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στο πρόγραμμα.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ
Το παλεύει η Φινλανδία και έχει δείξει αξιόμαχο πρόσωπο σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Μονόδρομος σαφώς η νίκη σήμερα απέναντι στην Αρμενία, που έχει αφήσει και αυτή καλές εντυπώσεις, κυρίως από το κέντρο και μπροστά. Το «κλειδί» στην αναμέτρηση είναι ένα γρήγορο γκολ για να προκύψει στην συνέχεια το Over 2,5.

ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΣΝΙΑ
Ένα τιμητικό τελείωμα ψάχνει στην διαδικασία των προκριματικών η Ελλάδα, που απογοήτευσε πλήρως. Πάντως πλέον αγωνίζεται χωρίς άγχος και ίσως της βγει σε καλό στα ματς, που απομένουν. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι με την Βοσνία και όλο αυτό μας οδηγεί στα τέρματα εκατέρωθεν, άρα στην επιλογή του Goal/Goal.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Από τα σπουδαίοτερα ματς της βραδιάς το συγκεκριμένο, καθώς οι δύο ομάδες κάνουν τα πάντα για την πρόκριση και είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία του ομίλου. Πιο ποιοτική και έμπειρη όμως η Ελβετία, που καλείται να εκμεταλλευτεί επίσης και τον παράγοντα έδρα. Έστω και οριακά μπορεί να κερδίσει, δίνοντας μας τον άσο.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Αρκετά εμπορικό ζευγάρι, αλλά οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Αυτό θα τις κάνει να αγωνιστούν στην μεταξύ τους κόντρα πιο απελευθερωμένα, δίνοντας αρκετό θέαμα στον κόσμο. Εξάλλου διαθέτουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και με λίγη τύχη θα επιβεβαιώσουν το Over 2,5.

Tipbet.gr: Παίξτε με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς

Ημερομηνία Αγώνας Πρόταση Αποδόσεις
15/10/19 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ
ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Over 2,5
1
2,97
Betshop
15/10/19 ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΣΝΙΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Γκολ/Γκολ
Over 2,5
3,60
winmasters