Μακροχρόνια Bundesliga 2019/20: Πάντερμπορν να υποβιβαστεί

Ομάδα “ασανσέρ” η Πάντερμπορν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2014/15 οπότε και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και έκτοτε κάθε χρονιά αγωνίζεται σε διαφορετική κατηγορία. Τη σεζόν 2015/16 υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία. Τη σεζόν 2016/17 υποβιβάστηκε αγωνιστικά αλλά παρέμεινε στην 3η κατηγορία εξαιτίας της αδυναμίας μιας άλλης ομάδας να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής. Τη σεζόν 2017/18 προβιβάστηκε στην 2η κατηγορία και την περσινή σεζόν 2018/19 προβιβάστηκε και πάλι στην Μπουντεσλίγκα όπου ετοιμάζεται φέτος να κάνει την επανεμφάνισή της μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.


Περισσότερα Ειδικά Στοιχήματα για την Bundesliga:


Δυστυχώς όμως για την ίδια τα μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν δεν είναι και πολύ αισιόδοξα. Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου πούλησε ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της, ανάμεσα σε αυτούς και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Phillipp Klement. Αντί να φροντίσει να τους αντικαταστήσει επάξια επέλεξε να αποκτήσει ελεύθερους ποδοσφαιριστές από χαμηλότερες κατηγορίες.

Ο προπονητής Steffen Baumgart θα κοουτσάρει για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα ομάδα στην Μπουντεσλίγκα ως πρώτος προπονητής. Και όχι μόνο έχει να διαχειριστεί ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ του πρωταθλήματος αλλά ταυτόχρονα έχει να παλέψει για την παραμονή της ομάδας του σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων ετών από άποψης ανταγωνιστικότητας των ομάδων.

Πρόταση:  Η Πάντερμπορν να υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία
Απόδοση: 1,60 Betshop

* Οι αποδόσεις ισχύουν την στιγμή που γράφτηκε το άρθρο
Στοιχηματίστε υπεύθυνα